Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Cine suntem?

Acesta este site-ul oficial al companiei Casa de Comert Dona SRL

Denumire companie: S.C. Casa de Comert Dona SRL

Sediul Social: G-ral Dona Nicolae, nr. 20, Sector 1, Bucuresti

C.U.I: 25870764

Nr. Inregistrare Registrul Comertului: J40/8702/2009

Mail: offce@colectare-selectiva.ro

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm?

Colectâm următoarele date: nume, adresă de mail, numărul de telefon, paginile vizitate pe site, durata petrecută pe fiecare pagină, produsele vizionate și alese, detalii (furnizate de utilizator), locația utilizatorului, tipul de browser, limba dispozitivului/browserului, tipul de dispoztiv folosit, sistemul de operare al dispozitivului, sursa de trafic, grupă de vârstă, genul, zona geografică, hobby-uri și pasiuni.

Datele de contact și cele furnizate de către utilizator prin intermediul mail-urilor sau formularelor de contact/retur sunt asociate fiecărei persoane.
Celelate informații (locația utilizatorului, tipul de browser, limba browserului, dispoztivul, sistemul de operare al dispozitivului, sursa de trafic, grupă de vârstă, gen, zonă geografică, hobby-uri si pasiuni) sunt preclucrate la nivel statistic fiind imposibilă corelarea informațiilor cu fiecare persoană.

Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe site, colectăm datele furnizate prin acest tip de formulare, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.
Un set de date anonime (numit și un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl folosești. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy.
După aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibilă pentru public lângă comentariul tău.

Media
Dacă încarci imagini pe situl web, ar trebui să eviți încărcarea imaginilor care au incluse date de locație înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii sitului web pot descărca și extrage toate datele despre locație din imaginile de pe site, inclusiv cele de profil.

Formulare de contact

Prin intermediul formularului de contact colectăm date necesare pentru a identifica separat fiecare solicitant și fiecare cerere primită, pentru a-ți putea răspunde solicitării întocmai, pentru a putea comunica în vederea stabilirii tuturor detaliilor ncesare.
Toate datele sunt stocate pentru o perioadă de maxim 1 an și vor fi folosite exclusiv pentru răspunderea solicitărilor primite și promovarea unor oferte speciale.

Datele tale nu vor fi niciodată înstrăinate în parte sau complet către terțe părți cu excepția companiilor care dețin programele și aplicațiile care stau la baza Serviciilor furnizate în cadrul site-ului. Vezi secțiunile „Cu cine partajăm datele?” și „De la care terțe părți primim date?”.

Confidențialitatea datelor dumneavoastra este unul dintre angajamentele noastre fundamentale la S.C. CASA DE COMERT DONA SRL (împreună denumite „Furnizor” sau „noi”) *.

Prin urmare, ne străduim să vă procesăm datele personale în conformitate cu principiile stabilite în legislația privind protecția datelor aplicabilă în România, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 / CE („GDPR”).

Datele personale reprezintă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă, iar o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată direct sau indirect, în special prin referire la un număr de identificare sau la unul sau mai mulți factori specifici fizic, psihologic, mental, identitate economică, culturală sau socială.

Această politică de confidențialitate privește datele personale ale clienților noștri, partenerilor noștri de afaceri, altor persoane care ne contactează și care ne vizitează și ale reprezentanților acestora, potențiali angajați, stagiari sau asociați și se aplică datelor colectate prin intermediul site-ului nostru, https://colectare-selectiva, precum și tuturor celorlalte date cu caracter personal pe care le colectăm prin e-mail sau prin alte contacte offline.

 

Politica de confidențialitate descrie:

 • scopurile pentru care colectăm și folosim datele dvs. personale;
 • temeiurile de prelucrare pentru astfel de scopuri;
 • categoriile de date cu caracter personal pe care le colectăm și procesăm;
 • durata procesării acestor date;
 • drepturile dumneavoastră în calitate de persoane vizate și modul în care le puteți exercita;
 • persoanele cărora le putem dezvălui datele personale

 

OBIECTIVE, TEMEIURI PENTRU PROCESARE ȘI CATEGORII DE DATE PERSONALE

În contextul interacțiunii cu site-ul: https://colectare-selectiva, dumneavoastră, ca persoană fizică, vă putem supune activitățile de prelucrare a datelor pe care le efectuăm. Prin urmare, utilizăm datele dvs. personale în următoarele cazuri:

1. Dacă sunteți client sau potențial client al S.C. CASA DE COMERT DONA SRL:

1.1. Oferind serviciul de vanzare online solicitat de la noi

Folosim datele dvs. personale relevante pentru a pregăti și a furniza serviciile solicitate de la noi. De exemplu, vanzare online, ne bazăm în acest caz pe contractul dintre noi ca motiv de procesare.

1.2. Comunicarea cu tine

Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu solicitările dvs. și cu orice alte aspecte relevante legate de afaceri. De asemenea, ne bazăm, în acest caz, pe contractul dintre noi ca motiv pentru procesare.

1.3 Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege și de statutul care reglementează profesia/activitatea de vanzare online 

Putem prelua unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor bazate pe obligații sau obligații legale impuse de lege prin statutul care guvernează profesia (de exemplu, o obligație de know-your-client sau anti-money-laundering). În acest caz, motivele pentru prelucrare sunt obligația legală.

1.4 Trimiterea de oferte și buletine informative 

Putem, de asemenea, să folosim datele dvs. de contact pentru a vă furniza în formă electronică buletinele noastre de știri specializate sau ofertele relevante, dar numai dacă v-ați abonat și, prin urmare, v-ați dat acordul expres pentru o astfel de prelucrare.

Puteți oricând să vă retrageți consimțământul, exprimându-vă opțiunea de a nu primi buletinele de știri în viitor făcând clic pe „Dezabonare” atunci când primiți e-mailul respectiv sau scrieți la office@selectare-colectiva.ro.

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt numele, adresa de e-mail, telefonul, faxul, precum și alte date personale pe care ni le puteți furniza direct.

2. Dacă sunteți reprezentant sau persoană de contact a unui client sau potențial client al S.C. CASA DE COMERT DONA SRL 

2.1. Furnizarea serviciilor solicitate de la noi

Folosim datele dvs. personale relevante pentru a pregăti și a furniza serviciile solicitate de la noi. De exemplu, putem folosi datele personale pentru a gestiona relația cu clientul pe care îl reprezentați sau este posibil să ne bazăm pe datele dvs. personale în activitatea de vanzare online. Ne bazăm în acest caz pe interesul legitim în furnizarea serviciilor noastre în funcție de domeniul nostru de activitate și gestionarea relației cu clienții noștri.

2.2. Comunicarea cu tine

Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu solicitările dvs. și cu orice alte aspecte relevante legate de afaceri. De asemenea, ne bazăm, în acest caz, pe interesul legitim de a furniza serviciile noastre în funcție de domeniul nostru de activitate.

2.3 Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege și de statutul care guvernează profesia/activitatea de vanzare online

Putem prelua unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor bazate pe obligații legale sau asupra obligațiilor impuse de lege prin statutul care guvernează profesia (de ex., O obligație de know-your-client). În acest caz, temeiurile pentru prelucrare sunt obligația legală.

2.4 Trimiterea de buletine informative și oferte.

De asemenea, putem utiliza datele dvs. de contact pentru a vă furniza în formă electronică buletinele informative și ofertele noastre de specialitate, dar numai dacă v-ați abonat și, prin urmare, v-ați dat acordul expres pentru o astfel de prelucrare.

Puteți oricând să vă retrageți acordul, exprimându-vă opțiunea de a nu primi buletinele de știri în viitor făcând clic pe „Dezabonați” atunci când primiți e-mailul respectiv sau scrieți la office@selectare-colectiva.ro.

În toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dvs., fie de către un client. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt, în general, numele, poziția, adresa de e-mail, telefonul, faxul, adresa, datele de identificare, precum și alte date cu caracter personal furnizate către, de obicei de dvs., pentru a îndeplini scopurile de mai sus

3. Dacă sunteți angajat sau alt colaborator al unui client sau potențial client 

3.1. Furnizarea de servicii solicitate de la noi

Folosim datele dvs. personale relevante pentru a pregăti și a furniza serviciile solicitate de la noi.

De exemplu, putem utiliza datele personale pentru a gestiona relația cu clientul pe care îl reprezentați sau este posibil să ne bazăm pe datele dvs. personale în activitatea de vanzare online Noi ne bazăm în acest caz pe interesul legitim în furnizarea serviciilor noastre în funcție de domeniul nostru de activitate.

3.2. Comunicarea cu tine

Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu solicitările dvs. și cu orice alte aspecte relevante legate de afaceri.

De asemenea, ne bazăm, în acest caz, pe interesul legitim de a furniza serviciile noastre în funcție de domeniul nostru de activitate.

3.3 Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege și de statutul care guvernează profesia

Putem prelua unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor pe baza obligațiilor legale sau a obligațiilor impuse de lege prin statutul care guvernează profesia/activitatea de vanzare online (de exemplu, o obligație de know-your-client ).

În acest caz, motivele pentru prelucrare sunt obligația legală.

3.4 Trimiterea buletinelor informative și a ofertelor

Putem, de asemenea, să folosim datele dvs. de contact pentru a vă furniza în formă electronică buletinele informative și ofertele noastre de specialitate, dar numai dacă v-ați abonat și, prin urmare, ați dat consimțământul dumneavoastră expres la o astfel de prelucrare.

Puteți oricând să vă retrageți consimțământul, exprimându-vă opțiunea de a nu primi buletinele de știri în viitor făcând clic pe „Dezabonați” atunci când primiți e-mailul respectiv sau scrieți la office@selectare-colectiva.ro.

În toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dvs., fie de către un client.

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt, în general, numele, poziția, adresa de e-mail, telefonul, faxul, adresa, datele de identificare, precum și alte date cu caracter personal furnizate, de obicei de dvs., pentru a îndeplini scopurile de mai sus

4. Dacă sunteți partener de afaceri al S.C. CASA DE COMERT DONA SRL 

4.1. Menținerea relației noastre contractuale cu dvs.

Folosim datele dvs. personale relevante pentru a ne mentine relatia contractuala cu dumneavoastra. Ne bazăm în acest caz pe îndeplinirea acordului nostru ca motiv de procesare.

4.2. Comunicarea cu tine

Utilizăm datele dvs. de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu orice probleme relevante legate de afaceri. De asemenea, ne bazăm, în acest caz, pe îndeplinirea acordului nostru ca motiv pentru procesare.

4.3 Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege și de statutul care guvernează profesia/activitatea.

Putem prelua unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor pe baza obligațiilor legale sau a obligațiilor impuse de statutul care guvernează profesia/activitatea.

În acest caz, motivul procesării este obligația legală.Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt numele, adresa de e-mail, telefonul, faxul, precum și alte date personale pe care ni le puteți furniza direct.

5. Dacă sunteți reprezentant, persoană de contact, angajat sau alt colaborator al partenerului de afaceri al S.C. CASA DE COMERT DONA SRL 

5.1. Menținerea relației noastre contractuale cu partenerul nostru de afaceri

Folosim datele personale relevante pentru a ne menține relația contractuală cu partenerul nostru de afaceri.

În acest caz, ne bazăm pe interesul legitim de a asigura că relația contractuală este gestionată în mod corespunzător.

5.2. Comunicarea cu tine

Utilizăm datele dvs. de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu orice probleme relevante legate de afaceri.

De asemenea, în acest caz, ne bazăm pe interesul legitim de a asigura că relația contractuală se desfășoară în mod adecvat.

5.3 Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege și de statutul care guvernează profesia/activitatea.

Putem prelua unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor pe baza obligațiilor legale sau a obligațiilor impuse de statutul care guvernează profesia/activitatea.

În acest caz, motivele pentru prelucrare sunt obligația legală. În toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dvs., fie de partenerul de afaceri.

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt, în general, numele, poziția, adresa de e-mail, telefonul, faxul, adresa, datele de identificare, precum și alte date cu caracter personal furnizate, de obicei de către dvs., de mai sus.

6. Dacă sunteți un solicitant de loc de muncă / stagiu:

Folosim datele personale conținute în CV-urile pe care le primim pentru a evalua calificările solicitanților pentru o funcție în cadrul S.C. CASA DE COMERT DONA SRL.

Inclusiv în legătură cu programul nostru de stagii. Ne bazăm procesarea pe baza încheierii și executării acordului.

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, faxul, adresa, datele personale incluse în CV-uri, detalii despre educație și formare, calificările profesionale, precum și alte date personale pe care le puteți furniza direct.

7. Dacă sunteți vizitator al sediului nostru:

Noi folosim datele dvs. personale pentru a asigura securitatea spațiilor, a bunurilor și a personalului nostru. În acest caz, procesarea datelor noastre se bazează pe interesul legitim al S.C. CASA DE COMERT DONA SRL, si anume protejarea acestor spații, active și personal.Categoriile de date prelucrate în acest context sunt numele dvs., precum și alte date personale pe care ni le puteți furniza direct.

8. Dacă sunteți utilizator al site-ului nostru de internet:

Folosim datele personale pe care le colectăm de la dvs. când vizitați site-ul nostru de internet, https://colectare-selectiva, pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăți conținutul site-ului.

Ne bazăm această activitate de prelucrare a datelor asupra interesului nostru legitim de a asigura funcționarea corectă a site-ului nostru de internet, precum și îmbunătățirea acestuia.

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt ora și data accesării site-ului Internet și adresa IP din care a fost accesat site-ul nostru de internet.

Pentru toate categoriile de persoane vizate de mai sus, este posibil să vă procesăm datele și în contextul modificărilor structurale sau al tranzacțiilor similare care implică orice entitate.

În acest caz, motivele prelucrării pot fi reprezentate de obligația legală (în cazul în care S.C. CASA DE COMERT DONA SRL este obligată din punct de vedere juridic să divulge anumite date cu caracter personal autorităților publice), executarea contractului încheiat cu S.C. CASA DE COMERT DONA SRL în contextul unei astfel de tranzacții (dacă sunteți parte la un astfel de acord) sau interesul legitim al S.C. CASA DE COMERT DONA SRL de a efectua tranzacția în modul cel mai eficient (în restul cazurilor) 

FURNIZAREA DATELOR PERSONALE

Atunci când datele sunt solicitate direct de la dvs., vă solicităm să furnizați toate categoriile de date cu caracter personal pe care le solicităm în scopurile menționate mai sus, deoarece altfel nu vom putea să ne desfășurăm activitatea (inclusiv, printre altele, serviciile noastre).

Dacă furnizați la S.C. CASA DE COMERT DONA SRL, datele personale ale altor persoane fizice, vă rugăm să le comunicați înainte de dezvăluire modalitățile în care S.C. CASA DE COMERT DONA SRL, intenționează să proceseze datele personale, așa cum este descris în această politică de confidențialitate. 

DEZVALUIREA DATELOR PERSONALE

Deși, de regulă, nu vom dezvălui datele dvs. personale unor terțe părți, putem:

• să dezvăluim datele de contact afiliaților;

• dacă este în interesul dumneavoastră și este necesar, dezvăluim datele cu caracter personal relevante autorităților publice în cursul unor anchete judiciare sau administrative. 

DURATA PROCESARII

Intenționăm să păstrăm datele dvs. personale atât pe durata contractului nostru, daca este cazul, cât și ulterior, în conformitate cu politicile noastre interne și obligațiile legale care ne revin.

În cazul în care datele nu sunt colectate în contextul unui contract, aceste date vor fi păstrate atât timp cât este necesar pentru atingerea scopului colectării datelor preconizate 

DREPTURILE TALE

 În calitate de persoane vizate, GDPR vă oferă o serie de drepturi, inclusiv:

dreptul de acces – vă permite să obțineți confirmarea că datele dvs. personale sunt prelucrate de noi și, in caz afirmativ, detaliile relevante ale acestor activități de prelucrare;

dreptul la rectificare – permițându-vă să rectificați datele dvs. personale dacă sunt incorecte;

dreptul de a șterge sau „dreptul la uitare” – permițându-vă să obțineți ștergerea datelor dvs. personale în anumite cazuri (de exemplu, dacă datele nu mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost colectate);

dreptul la restricții – permițându-vă să obțineți restricția de prelucrare a datelor dvs. personale în anumite cazuri (de exemplu, atunci când contestați exactitatea datelor dvs. personale, pentru o perioadă care ne permite să verificăm o astfel de exactitate);

dreptul de a formula obiecții – permițându-vă să vă opuneți prelucrării în continuare a datelor dvs. personale în condițiile și limitele stabilite de lege;

dreptul la portabilitatea datelor – permițându-vă să primiți datele personale referitoare la dvs. pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, frecvent utilizat și care poate fi citit de computer sau să transmiteți aceste date unui alt controlor de date.

Suntem bucuroși să vă asigurăm exercitarea acestor drepturi.

Puteți să vă exercitați drepturile menționate mai sus și să aflați mai multe despre aceste drepturi, depunând la noi, în calitate de opertaor de date, o solicitare scrisă la S.C. CASA DE COMERT DONA SRL, Adresa Str. General Dona 20 BUCURESTI, Loc. SECTORUL 1 sau prin e-mail la office@selectare-colectiva.ro.

De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la Autoritatea de protecție a datelor.Ne angajăm să tratăm întotdeauna cererile dvs. cu cea mai mare atenție și să raspundem întrebărilor pe care le aveți în cel mai scurt timp posibil. 

VERSIUNI LA ​​ACEASTĂ POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE 

Această politică de confidențialitate este în vigoare de la 23 Martie 2019. Această politică de confidențialitate poate fi actualizată din când în când. Orice actualizare va deveni aplicabilă în termen de 15 zile de la publicarea noii versiuni pe site-ul https://colectare-selectiva.

Unde îți trimitem datele

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare sau prin revizuirea manuală a spamului și rămân pe server-ul nostru.

 

Informațiile tale de contact

 

Denumire companie:  Casa de Comert Dona SRL\

Sediul Social: G-ral Dona Nicolae, nr. 20, Sector 1, Bucuresti

C.U.I: 25870764

Nr. Inregistrare Registrul Comertului: J40/8702/2009

Mail: contact@colectare-selectiva.ro

 

Informații suplimentare

Cum îți protejăm datele

Folosim protocolul de scuritate SSL pentru site, pentru a asigura transferul de date în siguranță între browser-ul utilizatorului și server.

Toate datele stocate pe server-ul nostru sunt criptate și sunt aplicate protocoale de securitate la cel mai ridicat nivel.

Toti cei care au acces și responsabilități în gestionarea și prelucrarea datelor cu caracter personal au un acces limitat facilitat exclusiv de pe un dispozitiv criptat și protejat prin parolă pentru a bloca orice acces nepermis la datele oricărui utilziator.

 

Ce proceduri avem la dispoziție pentru încălcarea securității datelor

În cazul în care o dispoziție de securitate este încălcată, vom identifica problema precum și persoana responsabilă. În primul rând se vor lua măsuri pentru rezolvarea vulnerabilității și prevenirea unor situații similare pe viitor la nivel tehnic, dar și procedural.

De asemenea, persoana responsabilă va fi prim un avertisment prima oară, a 2 a oară va fi sancționată cu aplicarea unei amenzi, iar dacă greșește a-3 a oară aceeași persoană va determina încheierea raporturilor de muncă.

 

De la care părți terțe primim date

Google Analytics, Google Search Console, Facebook pixel, Hotjar, PixelYourSite, Contact Form 7, Monsters Inights și WordPress sunt programe pe care le folosim pentru buna administrare a site-ului și care colectează și stochează informații de la utilizatori pentru proprietarul site-ului precum și informații despre site pentru utilizator.

 

Ce decizii luăm și/sau ce profiluri realizăm automat cu datele utilizatorilor

Datele pe care le colectăm ne ajută să creăm un profil al clientului ideal pentru fiecare segment. Acset profil nu este făcut public niciodată în nici un fel de context. Care sunt sursele de informare, care sunt platformele de social media pe care le folosește, când le folosește, care sunt subiectele de interes pentru a putea construi pachete și oferte dedicate.

 

Plugin: Smush

Optimizează imaginile pentru a ocupa mai puțin spațiu și astfel să poată fi încărcate mult mai rapid. WP Smush nu interacționează cu utilizatorul final și nici nu colectează date despre acesta.

Acest plugin trimite imaginile încărcăte în site pe serverul WPMU DEV pentru a fi optimizate pentru mediul online îmrepună cu informații din EXIF, iar apoi sunt transmise înapoi către server-ul pe care se află site-ul nostru.

 

Plugin: PixelYourSite

Este un plugin care ajută la implementarea și gestionarea mai ușoară a campaniilor Facebook prin Pixel. Putem crea astfel reclame pe Facebook în funcție de anumite activități pe care utilizatorul le face pe site: ajunge pe o anumită pagină, petrece o durată de timp anume, face click pe un buton sau link, folosind conținut relevant pentru ce-a fost de interes pentru fiecare utilizator.

 

Plugin: Contact Form 7

Acest pllugin preia datele pe care le completezi tu în cadrul formularelor de contact de pe site-ul nostru și le trimite pe server unde sunt stocate.

Site-ul are activat certificatul de securitate SSL pentru criptatea datelor când sunt transmise de pe site către server, și pe server sunt criptate înainte de a fi stocate.

Criptarea documentelor și a datelor presupune atribuirea unei chei unice (parolă foarte complexă) doar prin intermediul căreia pot fi accesate acele informații.

 

Plugin: Duplicator

Este un modul care ne ajută sa creăm periodic back-upuri (copii de rezervă) ale site-ului ca măsură de prevenție și protecția împotriva unor accesări ilegale sau unor probeme de ordin tehnic.

Când realizăm astfel de back-up-uri se realizează inclusiv pentru datele stocate în baza de date ce anterior au fost colectate de la tine.

 

Plugin: Yoast SEO

Este un modul folosit la nivel global care ajută la indexarea unui site în motoarele de căutare generând metadate despre toate elementele, paginile, pozele, articolele și multe altele către motoarele de căutare pentru a înțelege mai bine structura și conținutul site-ului.

Acesta procesează inclusiv informațiile cuprinse în cadrul secțiunilor: Comentarii și respectiv Testimoniale.

 

Plugin: Schema Mark-up

În mod similar cu Yoast generează date structurale care ajută motoarele de căutare pentru a înțelege mai bine conținutul unui site și pentru a-l poziționa în conformitate.

Acesta procesează inclusiv informațiile cuprinse în cadrul secțiunilor: Comentarii și respectiv Testimoniale.

 

Plugin: Facebook Likebox

Este plugin care corelează site-ul web cu pagina oficială de Facebook preluând informațiile publice și interacțiunile urmăritorilor paginii respective de Facebook.

 

Plugin: Hotjar

Este o aplicație care monitorizează comportamentul utilziatorului pe site. Este programul ideal pentru identificarea paginilor concepute greșit, a elementelor plasate sau dimensionate eronat, animații sau opțiuni care nu funcționează.

0

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/r98218casa/colectare-selectiva/wp-content/plugins/min-and-max-quantity-for-woocommerce/public/class-mmqw-for-woocommerce-public.php on line 642
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este golInapoi la Magazin